Zvaniet un pasūtiet: +371 20843333   [javascript protected email address]
Superpump Max 640.g

Superpump Max 640.g

Cena: €38.00

Nodzēst izvēlēto
Artikuls: N/A Kategorija:

Preces apraksts

superpump max uzlabo muskuļu uzpumpēšanu, rada vēnu izspiešanos un paaugstina treniņu efektivitāti.

Veiktas divas neatkarīgas pārbaudes.
būtiski palielina spēka un masas guvumus.
rada strauju un būtisku visa ķermeņa uzpumpēšanu.
stimulē vēnu izspiešanos.
palīdz garīgi koncentrēties un rada eksplozīvu enerģiju.
vienlaikus samazina ķermeņa tauku daudzumu.
iedarbība kļūst redzama un ievērojamāka lietojot ilgstoši un regulāri.
par 947% lielāks pieaugums visa ķermeņa masā.
Par 234% lielāks pieaugums muskuļu veiktspējā.
25.5 reizes lielāks roku masas pieaugums.

Starp visiem pirms treniņa preparātiem, “superpump max” ir ievērojamāko rezultātu valdnieks. Atlēti, kuri pamēģinājuši “superpump”, nekad neatgriezīsies pie kāda cita pirms treniņa preparāta, un tā iedarbība ir tik pilnīga, ka pat doma trenēties bez tā nav apspriežama vairākumam no lietotājiem. Galvu reibinošā klīniskā pētījumā tīrās muskuļu masas palielināšanās bija gandrīz trīskārša vienkāršā treniņā, izmantojot tikai vienu “superpump max” devu, salīdzinot ar rezultātiem, kas sasniegti nelietojot preparātu. Ja ar to vēl nepietiek, tad ķermeņa tauku procents vienlaicīgi samazinājās pretēji izmaiņām ķermeņa taukos, kas novērotas nelietojot bagātinātāju. Ņemiet to visu vērā un tam visam vēl pievienojiet eksplozīvas enerģijas, garīgās koncentrēšanās un spēka efektus, un vairs nepaliek nekāda iemesla šaubām. Jautājiet jebkuram, kas lieto šo antikatabolisko spēkstaciju, un jūs dzirdēsiet vienas un tās pašas atbildes: “tu izskatīsies un jutīsies satriecoši, lietojot “superpump max”. ”.

norādījumi:
rekomendētā deva treniņa dienās: kā uztura bagātinātāju lietojiet 1-3 karotes ar 4-12 uncēm auksta ūdens vai sulas 30-40 minūtes pirms treniņa. Sākumā dzeriet 1 karoti, kādas pirmās 2-3 treniņa reizes, lai ķermenis pienācīgi asimilē superpump maxuzturvielas. Pirms superpump max lietošanas ieturiet nelielu maltīti, arī tas sākumā palīdzēs asimilēt produktu. Brīdinājums: jūtīgums pret stimulējošiem līdzekļiem ir individuāls, tāpēc sāciet lietot 1 karoti, lai novērtētu sava ķermeņa reakciju. Nelietojiet vairāk kā 3 karotes dienā.

Rekomendētā deva dienās, kad netrenējieties: kā uztura bagātinātāju lietojiet 1karoti ar 4-8 uncēm auksta ūdens vai sulas.

Svarīgi: lai netraucētu miegam, nedzeriet līdz 4 stundām pirms gulētiešanas. Nav ieteicams lietot citus stimulējošus līdzekļus, kamēr lietojiet superpump. Kaut arī spēcīgs efekts būs jūtams jau pirmajā treniņā, superpump max ir jālieto katru dienu, lai panāktu maksimālu efektivitāti – masas palielinājums, spēka pieplūdums un tauku dedzināšana. Kā daļa no piemērotas vingrojumu programmas un ar proteīniem un ogļhidrātiem bagātas diētas superpump max var palīdzēt sasniegt estētisku, spēka un enerģijas mērķi. Individuālie rezultāti var mainīties atkarībā no ģenētikas un ķermeņa svara. Lietojiet kā minimums apmēram 1 galonu ūdens dienā. Sākt just psihiska fokusa, enerģijas un muskuļu palielināšanās efektu var katrs individuāli – cits pēc 15 minūtēm pēc produkta iedzeršanas, cits pēc 15-45 minūtēm. Šiem efektiem ir tendence katru turpmāko minūti pieaugt. Superpump maxmaksimālās enerģijas un muskuļu palielināšanās efektu jutīsiet vēl 1-6 stundas.

Brīdinājums:
konsultējieties ar ģimenes ārstu pirms produkta lietošanas, īpaši, ja jums agrāk ir bijušas medicīniskas problēmas, tādas kā (bet ne tikai):
hipotonija, hipertonija, sirds, aknu vai vairogdziedzera slimības, diabēts, psihiatriskas saslimšanas, astma, anēmija, nemiers, depresija, lēkmes, kardioaritmijas slimības, trieka, apgrūtināta urinēšana, prostatas palielināšanās vai arī, ja jūs lietojiet mao inhibitoru vai citus medikamentus. Nelietojiet, ja esiet stāvoklī, barojiet bērnu. Samaziniet vai pārtrauciet produkta lietošanu, ja ir bezmiegs, trīsas, reibonis, nervozitāte, galvassāpes vai paātrināta sirdsdarbīb
a. Paredzēts lietošanai tikai veseliem pieaugušajiem. Nav paredzēts lietošanai personām jaunākām par 18 gadiem. Sargājiet no bērniem.

Papildus informācija

Garša

Blue Raspberry